Bloc Erotic

Bloc Erotic
Blog Erotic

dimarts, 30 d’agost del 2011

La gallineta cega

Si volem excitar la nostra parella al màxim, recomano el joc de la gallineta cega, és molt senzill però és fantàstic:
Tapa-li els ulls amb un mocador, i fes que no sàpiga per on l'atacaràs. Així, es concentrarà només en el que sent, i el joc posarà la teva parella a cent. Fes-li petons, carícies, llepades, grapejades i tot el que et vingui de gust. Està a les teves mans.
Ella no pot tocar-te fins que tu li donguis permis. 
Juga, diverteix-te fins que que ella estigui super excitada, super humida i ja no pugui aguantar més. 
És un joc fantàstic en que la diversió és tant pel que ataca com pel que rep.

2 comentaris:

  1. Mola. A més, crec que el joc es pot extendre no només a la fase preliminar, sino al polvo en sí: que un dels dos es quedi passiu i amb els ulls envenats, i l´altre s´el folli suaument. Fa poc vaig veure un vídeo a yuvutu.com (el títol contenia la paraula "femdom", de "femenine domination", però que no era sado-maso). Consistia en que el paio estava de genolls, davant un sofà, i feien un joc en que ell no es podia moure. Ella es posava davant d´ell, al sofà, i anava excitant-lo a base de posar-li el cony a la cigala, ell immóbil i trempat. De tant el tant el "penetrava" (era ella qui ho feia, ell quiet) feia uns quants moviments, sortia, s´acariciava el cítoris amb la cigala el noi, etc. Era super excitant, i crec que fer-ho ha de ser impressionant. Si us interessa us passo el link al vídeo.

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó Josep, lo millor és anar excitant-la, que la parella es vagi posant calenta a més no poder, que demani amb els seus moviments, amb els seu llavis, que demani que te la follis o que li llepis el clitoris o... fins que es corri.
    Jo he jugat alguna vegada a aquest joc (no sabia el nom :-)) i he disfrutat molt i crec que la parella també.
    Posi si us plau el link que dius i així jugarem a la inversa, jo immobil i ella posant-me calent.
    Salut i sexe,
    File

    ResponElimina