Bloc Erotic

Bloc Erotic
Blog Erotic

dimecres, 8 d’agost del 2012

Maturbar a la teva parella

Masturbar la teva parella.



Alleujament físic i mental, millores en la circulació sanguínia, beneficis en la sexualitat ..., en fi, els beneficis de la masturbació són molts més que els de lliurar-se un gran plaer. Coneix més sobre ella i sobre com masturbar a la teva parella en el següent article.
Com totes sabem, els homes es masturben com que el món s'hagués d'acabar i res dolent els ha passat.

Per què es masturben els homes?
Trobar a la teva parella masturbant-se a la dutxa o sota els llençols no és cap signe que no està satisfet amb la sexualitat de la parella, ni que està pensant en una altra dona, o que tu no ets prou bona satisfent-lo. Al contrari, la masturbació és un signe de bona salut i que el teu home està preocupat de la seva sexualitat.

Els homes es masturben no només per sentir plaer i arribar a l'orgasme. Els òrgans sexuals masculins produeixen i acumulen esperma, després d'un parell de dies, el cos sent la necessitat d'expulsar aquesta esperma, per deixar espai per a la nova.
Així, la masturbació ajuda a que ell es mantingui més relaxat, perquè alliberi tensions i a més perquè, al moment d'estar amb tu al llit, es trobi menys ansiós i precipitat.

La importància d'una masturbació "ben realitzada"
La forma en que la teva parella es masturbi, o la forma en que tu el masturbis, incideixen directament en la sexualitat de tots dos. Una masturbació massa ràpida, pot generar problemes d'ejaculació precoç.
Per això, des de la pubertat, l'home ha de donar-se el temps necessari per descobrir el seu cos i els temps que necessita per masturbar-se, de manera d'aprendre a controlar des d'un principi la seva ejaculació.
Un altre aspecte important a l'hora de la masturbació, és la lubricació. La saliva, un gel o crema lubricant, són indispensables per aconseguir una bona masturbació.

Com masturbar a la teva parella
Per molt fàcil que es pugui veure en les pel · lícules porno, la veritat és que aquest art no té res de senzill. Pot resultar avorrit i dolorós per a ell, i cansador i fatigant passa tu, si és que no es fa bé. Però és important que el masturbar a l'altre sigui alguna cosa plaent per a ambdós, per això, aquí et lliurem algunes tècniques.

Tria un gel lubricant de sensació càlida, de manera que la masturbació s'assembli el més possible a la penetració. La lubricació farà més que el treball sigui més fàcil per a tu i també evites que ell pugui irritar o fer-se mal.
Col · loca la teva mà al voltant del penis de la teva parella. Si encara no està erecte, comença a moure la mà al voltant del seu penis suaument, cap amunt i cap avall. Quan ja estigui en erecció, agafa'l bé però tampoc massa. Acaricia realitzant moviments ascendents i descendents, ni molt ràpid ni molt lent. La velocitat dependrà també de les preferències de la teva parella i del que a ell li doni més plaer. En la mesura que la seva excitació vagi augmentant (ho notaràs pels seus gemecs), el ritme de les tevess carícies ha d'anar augmentant també. Aquí tu tens el poder, si vols accelerar l'ejaculació, agilitza els moviments de la teva mà, i per contra, si vols retardar la seva ejaculació, relaxa i desaccelera teves carícies.

És molt probable que et cansis mentre masturbes a la teva parella. Aquí, una bona opció és realitzar sexe oral, si és que sents que la teva mà està molt cansada, i després tornar a acariciar-lo. Pots rotar entre les teves mans i la teva boca diverses vegades, això li generarà un gran plaer a ell i t'ajudarà a tu si és que et canses.
Un cop assolida la ejaculació, cessa l'estimulació, ja que el penis queda molt sensible i podries espatllar seu clímax de plaer.

1 comentari:

  1. Sí, a mi masturbar-me em relaxa molt i allibero tensions...
    Ara al poc ja torno a tenir ganes de sexe amb parella.
    Salut i Sexe,
    File

    ResponElimina