Bloc Erotic

Bloc Erotic
Blog Erotic

dijous, 2 de juny del 2011

Autobús a Berlín

NOM: Josepb

TÍTOL: Autobús a Berlín.

Relat real, fa uns anys.

Som de viatge d´estiu a Alemanya  la meva xicota i jo. Hem agafat un autobús dins la ciutat. Ella porta un vestit curtet de tirants. L´autobús esta gairebé buit. Mentre l´esperavem ens hem estat petonejant i acariciant dissimuladament a la parada, estem força calents. En pujar anem cap al darrera de l´autobús, per a estar el més lluny possible de la gent.

Seiem, li poso la ma sota la faldilla i començo a acariciar-li per sobre de les calcetes. De seguida noto la humitat. Després d´una estona començo a posar la punta del dit per sota les calcetes, per a acariciar-li els llavis. Entre la humitat i la suor (fa molta calor) m´es incómode acariciar-la. Li pregunto si es pot treure les calcetes. Ho fa, i quan les ha guardat a la bossa es posa més cómoda a la cadira, inclinant les espatlles enrera i obrint una mica les cames. Els pits surten enfora, i tot i que porta sostenidors, els mugrons es marquen clarament. Aixó m´excita molt.

Torno a posar la ma per sota la faldilla. Ara noto clarament els llavis, humits (o, millor dit, xops). L´acaricio amb dos dits, estirats, lliscant entre els llavis i fregant suaument el clítoris, que cada cop es nota més clarament.

L´autobús s´atura a una parada. Pujen tres o quatre persones. Ens talla una mica, pero ens esperem a que seguin, confiant que ho faran a les files del davant. Tots ho fan així menys una senyora, que va i seu just al davant nostre. Merda !

Ens mirem. La meva xicota fa uns ullets... Li dic: paro ?  i ella em diu, mentre es mossega el llavi inferior: no, no, segueix. Ella torna a seure de forma més discreta per a evitar moure massa el seient del davant, ho hi ha la senyora.

Torno a masturbar-la, ara ja entrant de tant en tant el dit dins el seu forat. Després de 2 o 3 minuts, en que li costa tornar a agafar el ritme, noto como s´apropa l´orgasme. Té les dues mans agafades a la barra del seient del davant, apretant cada cop més fort. Quan està apunt d´escòrrer´s abaixa el cap. Comença a tenir lleus espasmes, apreta la boca i aconsegueix anar-se´n sense fer cap gemec (els solia fer bastant forts).

Ja està. Tinc la ma com si l´havés posat sota una aixeta d´aigua calenta.

La senyora del davant no s´he n´ha adonat de res, segueix llegint la revista que ha obert en seure.

Quin morbo, estic calent com un titot.

... continuarà...

Josepb.

3 comentaris:

  1. Ei Josep, quin relat més excitant.
    Tu debies esté molt calent. Ja vas poder aguantar?

    Esperem que ens enviis el següent capítol de la historia.

    Pot ser que quan estem de viatge més relaxats i a l'extranger practiquem més sexe i a vegades ne public? Pot ser no ens fa tanta cosa si algú ens veu :-)

    ResponElimina
  2. Quan tingui un moment us enviaré la segona part del relat. I tant que estava calent, al morbo de masturbar-la en un lloc públic es va afegir el fet de tenir algú a pocs centímetres nostres. Sí, jo crec que quan som de viatge ens desinhibim molt més, primer perquè anem més relaxats, i segon perquè no ens coneix ningú i ens sentim més lliures.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Josepb. Esperem la 2ª part amb molta expectació. :-)

    Aquí tenim 2 temes de conversa que donen molt de joc:
    1) Fer sexe quan hi ha persones molt aprop
    2) La desinhibició sexual quan estem de viatje

    A veure qui s'anima anonimament en explicar fets reals d'aquests 2 temes que donen tant de joc.

    ResponElimina